Friday, 3 October 2014

Facadeisolering

Facadeisolering

Facadeisolering
Facadeisolering

Facadeisolering

Det EER eller energieffektivitet Rating, er forholdet mellem Btu's per time for det antal watt enhed trækker. EER vurderinger af 7 eller 8 er i den lave ende af energieffektivitet. Mange enheder har vurderinger omkring 12 der er god. Den højest bedømte transportabel klimaanlæg jeg kunne finde var ="amazon.com/gp/redirect.html?link_code=ur2&tag=alternatiheat-20&camp=1789&creative=9325&location=http%3A%2F%2Famazon.com%2F Portable-Air -Conditioner% 2Fdp% 2FB000A8D7X4 % 2Fsr% 3D8-1 % 2Fqid% 3D1153668635 % 2Fref% 3Dsr_1_1 % 3Oiu% 3DUTF8 " >Amcor AL10000E. Det har en fantastisk EER på 16,6 . Bærbare klimaanlæggets kredsløb Før du starter din søgning på en transportabel klimaanlæg, kontroller din afbryder boks for antallet af ampere findes på værelset du kølet. Hvis du køber en maskine, Facadeisolering, der trækker 14,5 ampere på en 15 amp kredsløb, kan du have supplerende, men utilsigtet kølende effekt af at sidde i et mørkt mens du nyder din nye bærbare klimaanlæg.

Facadeisolering

Støjen er en transportabel Air Conditioner? De fleste mobile air conditioners, at levere 14.000 BTU's eller mindre har et støjniveau omkring 50 db. Dette kan sammenlignes med styrken på de fleste køleskabe. På 60 decibel, 16.000 BTU enhed er en anelse mere støj. Tænk på, Facadeisolering, hvad det vil sige at se TV i køkkenet, Facadeisolering, mens køleskabet kører. Transportable klimaanlæg ventilation Er der nogen uenighed om, hvorvidt en dobbelt slange er overordnet den samme slange konfiguration. På den ene side, en enkelt slange enhed bliver udstødningen fra rummet en del af kold luft der kun produceres.

Facadeisolering

På den anden side en dobbelt slange enhed eliminerer dette problem, men det varmere konditioneret luft, der bruges til at køle deres kompressorer resulterer i lidt mindre effektivitet. De bruger også to blæsere som følge af lidt højere energiforbrug. Et andet varmt emne på de fora, at mennesker er udluftning omkring er der til isolering rundt om slangen i deres indre slange. Dette gøres for at undgå den varme udstødning slange fra tilføjelse af varmen tilbage ind i rummet. Personligt kan jeg ikke forestille mig noget bedre end gaffatape viklet om isolering til at sætte kulør på et værelse. Vand vand overalt Transportable airconditionanlæg tilbyder tre metoder til bortskaffelse af det vand, Facadeisolering, der indvindes af Affugtekontakt for komponenten.
Facadeisolering
Det mest praktiske er automatisk fordampning som eliminerer behovet for afløb eller reservoirer. Pålideligheden af denne metode varierer fra enhed til enhed. Den anden metode er direkte afløb via en slange til enheden. Dette kan være problematisk hvis enheden er beliggende nær gulvet dræn. Ikke store chancer for, at, så du skal bruge en skovl. Og til sidst får du at tømme bakken selv. Sørg for at gryden er stort nok, Facadeisolering, så klimaanlægget ikke slukkes midt om natten når gryden fyldes. Pris
Facadeisolering
Jeg synes prisen er hensynet til effektivitet. Som sædvanlig, en højere pris, der fungerer mere effektivt vil altid ende med at koste mindre i det lange løb end en billigere, mindre effektiv model. Transportable airconditionanlæg er langt mindre effektive end tilsvarende vindue enheder og koster ca.

No comments:

Post a Comment