Monday 18 August 2014

Boligindretning

Boligindretning

Boligindretning


Boligindretning
Hvad er stil?

Det får din opmærksomhed med det samme, for det første fordi du vil være sikker på, at du har det, for det andet, du ønsker at sikre, at du holde det.

Hvad er stil egentlig? Noget vi naturligvis har, noget vi beder om eller noget, der er opnåeligt ved at følge vejledningen?

Stil i forhold til interiør design kan betyde mange ting, men generelt er det opsummerer evnen til at være i stand til at skabe et interiør, der er "god smag" flyder i hjemmet, Boligindretning, er harmonisk, velafbalanceret, komfortabel, praktisk, æstetisk tiltalende for øjet og en samlet skabelse, der er mindeværdig.

Boligindretning

Selvfølgelig er der stilarter design, der har en "formel" eller et sæt af parametre, der dikterer, at stil, for eksempel engelsk land eller fransk Provincial, Boligindretning, så er der stil fra perioder i tid som victorianske og Louis XV. Stilarter blev skabt af former for dekoration som Art Nouveau og rokoko, møbelproducenter også oprettet stilarter som Sheraton og Chippendale. Så er der stilarter oprettet på hvor du bor ligesom urban stil og landlig stil og populære historiske epoker af forandring, hi-tech, art deco og minimalisme, og hvis alt andet fejler der er eklektisk.
hvordan finder vi en Style?

Denne opgave er så skræmmende, som at skabe et farveskema.

Hvis du er udsmykning til dig selv, er det nemmere, fordi du allerede har din egen stil eller smag, har du sandsynligvis bare ikke ved, hvordan man kan identificere det. Den nemmeste måde er at bladre gennem blade og bøger og bogmærke alle interiører at "fange din interesse" på første øjekast. Så gå tilbage gennem alle de bog markeret sider, og du vil begynde at se et mønster på den typografi, du kan lide. Det er det samme, når du går gennem en udsmykning butik, Boligindretning, vil der altid være en vis stil stof, du er mest tiltrukket af, en stil af møbler, malerier, dekorativ belysning mv
Boligindretning
Det lyder for nemt. Ja det er,
Boligindretning, og nu er du bare nødt til at arbejde med og være lydhør over for dit miljø. Hvis du har en georgiansk stil hjem, behøver du ikke nødvendigvis behøver at dekorere det i samme periode, men du behøver at være sympatisk indstillet over for den stil, som du ikke kan ignorere knogler eller strukturen for hjemmet.

Stil er at skabe "X" faktor.

Nogle stilarter lean til forskellige miljøer, Boligindretning, landhuse har brug for en praktisk stil med et landdistrikt land føler, fast funktionelle møbler, let pleje gulve, varm og indbydende og let rene stoffer, enkle dekorationer. Ved hjælp af en moderne stil med rene minimalistiske linier, ville se helt ud af sted.

Moderne rene linjer ikke egnet til Land Styled levende.
Boligindretning
Stil kan ændre hele huset, men ikke til yderligheder. Ofte Køkkenet har en anden stil til resten af huset og arbejde, hvis der er et element, Boligindretning, der bærer gennem resten af hjemmet for at gifte sig det sammen, en kontinuerlig træ gulv måske, eller matchende glas skær i køkken kabinet, da dørene i hele hus.

Oprettelse stil er hovedsagelig at være en indretningsarkitekt eller dekoratør. Jeg ønsker ikke at stå på nogens tæer her, men jeg tror ofte, Boligindretning, at Indretningsarkitekter har en bedre naturlig evne med at skabe stil og indretningsarkitekt ofte har en bedre naturlig evne til at skabe store rumlige miljøer. Jeg ved, du vil have din egen mening, var dette en generalisering af, hvad jeg har oplevet.

No comments:

Post a Comment