Monday, 18 August 2014

Arkitekter


Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter
I løbet af de sidste par år har de fleste af os har oplevet en ændring i tænkning, påvirket af den globale recession. Det største spørgsmål er har jeg brug for det, eller skal jeg bare vil have det, fordi det er den nyeste trend i boligindretning? Er du skyldig i dette? Arkitekter, Tidligere har du gået i at gøre en Køkkenombygning og besluttede det er nemmere at fratage alt ud og starte forfra? Eller smidt væk perfekt gode møbler, fordi det ikke passer til din nye stil tema, som du vil have i din stue? Kastet ud perfekt gode gardiner, fordi du var syg af farven? Eller bare handlede for noget at fordrive tiden? Jeg er sikker på, at vi alle vil være skyldig i en af ​​disse ting, men i løbet af de sidste par år, du har ændret din tankegang? Arkitekter, Har du nu tage et kig på den prisseddel, før du "nødt til at have det", gør du synes om at inddrive stole i stedet for at købe nye, eller sælge gamle gardiner til at betale for det nye snarere end at dumpe dem i deponi, køb et område tæppe i stedet for at re tæpper i stuen?
Hvad er den største nye trend i Arkitekter og udsmykning?

Arkitekter

reducere, genbruge, recycleI mener, at den største nye trend i boligindretning og udsmykning er at være opfindsom. Brug hvad vi har, og gøre det gå videre, skal vi tilbage til den gamle måde at tænke på, tiden efter WW11 når der var mangel på ting, folk havde at gøre med, hvad de kunne mønstre, dette var en stor tid for opfindelse, som det gjorde folk får kreativ og opfindsom. Jeg tror også, at vi går tilbage til vores rødder og lære ikke at være ødsel. En lidt obskure eksempel, som jeg har oplevet her i New Zealand, er, at folk køber kyllinger eller høns, bortset fra at levere store æg, de spiser alle de madrester, Arkitekter, at reducere mængden af ​​affald, der ender på lossepladsen. Jeg tror, ​​at vores børn er blevet uddannet i at reducere, genbruge og genanvende, og det er begyndt at virke. Arkitekter, Gamle business computere er ved at blive indsamlet og gennemses og anvendes i skoler, har online auktion sites været en fantastisk måde at genbruge og genanvende. De er nemme at bruge og som regel begge parter er glade, at køberen får et stort stykke af møbler for eksempel til en billig pris, og sælgeren får nogle penge for noget, det ville have kostet ham at dumpe lossepladsen. Alle gør på handlen.
Find flere indretning og udsmykning trend artikler
Arkitekter
Jeg har for nylig genlæst denne artikel, som du kan finde interessant om interiør design tendenser for 2011 Jeg tror, ​​det er stadig relevante i dag.

Det bedste sted at finde farve tendenser er ved at se på maling og stof fabrikanter nye farveprøver og produktlanceringer. De designer alle deres farve varierer i forvejen og diktere en grad, som farvekombinationer er tilgængelige. De har pålidelige oplysninger fra farve trend virksomheder og betale en masse penge for at sikre, at de designe og placere deres produkt, hvor det vil være populære og købt.
Sammenfatning af interiør design og udsmykning tendenser
Arkitekter
For at opsummere, er det forbrugeren, der dikterer udviklingen i sidste ende, hvis forbrugeren ikke lide farven, produkt, design eller pris, så vil de ikke købe det. Arkitekter, Du kan have alle de farver og trend forecasting i verden, men hvis markedet ændrer det måde at tænke så er du nødt til at genoverveje dine ideer i trend, det nye udseende af markedet og fremtiden for den reducere, genbruge og genanvende generation kommer igennem.

Arkitekter 

No comments:

Post a Comment