Monday, 18 August 2014

Havearkitekt

Havearkitekt

Havearkitekt

HavearkitektHvis du ønsker at tilføje dine egne kommentarer og mening, er du velkommen til at besøge vores blog og lad dine ideer der. Vi ville elske at vide, hvad du tænker.

Vi viser, hvordan i 5 enkle trin

Det vigtigste træk af en clutterbug er benægtelse. Hvem mig? Jeg bor ikke i et rod. Jeg kan smide ting væk, som er tilhugget eller brudt. Jeg kan leve i et hjem uden rod!

En clutterbug er en kompulsiv opkøber, der ikke kan bære at sætte værdiløse ting i skraldespanden (skrald), eller smide noget væk, der er brudt. De er nødt til at have alle deres posessions på Vis,
Havearkitekt, og dermed altid have en støvet hus, fordi det er så svært at rengøre. Ved første øjekast deres hjem ligner en spids, men det er ofte bestilt, kun meget travlt og fuld.

Havearkitekt

 Så kan vi helbrede clutterbug?

Ja, vi kan! De bare nødt til at ønsker at ændre.
Havearkitekt, Med lidt overtalelse og en masse hjertesorg det kan gøres.

Trin 1 - Lov ligesom du er ved at flytte hus. Tage alt ud af rummet. (Gør dette et rum ad gangen eller den clutterbug vil bare ikke klare.)

Trin 2 - Bringe tilbage de vigtigste ting til værelset. For eksempel en stue, sofa, sofa, stole, TV, stereoanlæg, borde, eller i soveværelset, sengeborde.

Ingen rod at ses her.

Havearkitekt
 Ingen rod at ses her.

Trin 3 - Arbejde ud af, hvor alle de vigtige ting sidde i rummet. Flyt dem, så den plads strømme, og at du kan bevæge sig frit rundt i lokalet. Så sæt dig ned og få et kig rundt,
Havearkitekt, indånde, hvordan har du det? Du skal føle sig befriet. Du vil opdage, at dit bryst føles lettere, luften synes at flyde bedre, (kunne være noget at gøre med Feng Shui), eller bare at du ikke er nødt til at kæmpe med flere farver og teksturer rundt i lokalet.

Trin 4 - Start lagdeling. Vælg et par ting ad gangen for at bringe tilbage ind i lokalet til at dekorere med. Malerier, billeder, en vase, et tæppe, lamper. Gør det langsomt og føle, hvordan rummet ændrer sig. Udvælge de bedste elementer, du ønsker at vise, ikke bruge dem alle. Jeg har netop hørt siden af et udtryk kaldes redigering, betyder det, at vælge de bedste ting, du har,
Havearkitekt, og nyde dem, ændre dem rundt seasonaly eller som mode du følger dikterer, er det vigtigt at rummet udtrykker personlighed af ejeren, men vi behøver ikke deres wholelife historie i ét rum.

Havearkitekt, Trin 5 - Stop! Ja, ikke holde ud. Mindre er bedre i et rum. Sæt alle de resterende punkter i opbevaring indtil du er tilfreds med den nye plads. Så efter et par uger, gå igennem det hele, beholde, hvad er genanvendelig, og donere resten til en god velgørenhed eller sælge den på ebay. Du kan helbrede clutterbug.

P.S. Denne sygdom kan nemt snige sig tilbage, så sørg for,
Havearkitekt, hvis du vil tilføje nye ting, du gør det langsomt og virkelig overveje deres indvirkning på plads, kan du nødt til at tage noget ud for at gøre plads til det. Hvis ikke, vil du igen lide den forfærdelige skæbne at blive et tilbagevendende clutterbug.

Havearkitekt
 Du kan gøre dette, kan vi helbrede clutterbug og skabe en potentiel indendørsarkitekt ud af dig endnu. Give det en go nu.

No comments:

Post a Comment